top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEOS: IDF-grond-, lucht- en marinetroepen blijven terreurdoelen in de Gazastrook aanvallen

Foto IDF woordvoerder


Tijdens IDF-activiteiten in het gebied van Shejaiya identificeerden de troepen terroristen die tussen gebouwen in een Hamas-gevechtsgebied liepen van waaruit schoten werden afgevuurd op IDF-troepen.


De troepen gaven een IAF-vliegtuig opdracht om de terroristen aan te vallen en te doden. De aanval leidde tot secundaire explosies, die erop wijzen dat het gebied was voorzien van explosieven die bedoeld waren om de troepen aan te vallen.Bovendien identificeerden IDF-troepen twee terroristen die een voertuig binnengingen. De terroristen arriveerden met het voertuig op een terrein dat bekend stond als een wapenopslagplaats, en IDF-troepen gaven vervolgens opdracht aan een IAF-vliegtuig om de terroristen aan te vallen en te doden. Een IAF-straaljager raakte de wapenopslagplaats.IDF-troepen die in het gebied van Daraj Tuffah opereerden, identificeerden een terrorist die zich voorbereidde om een korte afstand antitankraket op hen af te vuren. De troepen gaven vervolgens tanks de opdracht de terrorist aan te vallen en hem te doden voordat hij de raket op hen kon afvuren.


Van de ene op de andere dag identificeerden Israëlische marinetroepen op een compound verdachten die een bedreiging vormden voor de grondtroepen en sloegen hen toe. Om de grondtroepen bij te staan, hebben de Israëlische marine-troepen bovendien terreurdoelen van Hamas langs de kustlijn aangevallen.281 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page