top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEOS: IDF-grond-, lucht- en marinetroepen voeren een gezamenlijke strijd tegen Hamas

Screenshot YouTube


IDF-grond-, lucht- en marinetroepen blijven gezamenlijke gevechten voeren in de hele Gazastrook.


IDF-zeetroepen hebben een aantal Hamas-terreurdoelen aangevallen, waaronder terroristische cellen die in de buurt van de troepen waren geïdentificeerd, terroristen die zich schuilhielden in gebouwen naast de troepen, en militaire posten van waaruit terroristen op de troepen schoten.De afgelopen dag gaven IDF-troepen een IAF-straaljager opdracht om een commandant van de terroristische organisatie Hamas, die zich in het gebied van Khan Yunis bevond, uit te schakelen. Na zijn uitschakeling werd een aantal met een raket bewapende terroristen geïdentificeerd in de buurt van de troepen, die werden getroffen door IAF-vliegtuigen.


Bovendien hebben grondtroepen van de IDF een aantal terroristen geëlimineerd die zich binnen de terroristische infrastructuur bevonden. Na hun identificatie gaven de grondtroepen een IAF-straaljager de opdracht de infrastructuur aan te vallen.Daarnaast werden tijdens operationele activiteiten in Beit Lahia verschillende wapens van de terroristische organisatie Hamas gelokaliseerd, waaronder ‘Kalashnikov’-geweren, gebruiksklare explosieven met ontstekers en laders.


Ook voerden grondtroepen van de IDF een gerichte aanval uit op de residentie van een Hamas-terrorist in Khan Yunis, waarbij zij wapens vonden, waarna de troepen de infrastructuur vernietigden.

312 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page