top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEOS: IDF heeft 30 terreur doelen vernietigd en wapenopslag plaatsen gevonden

Wapens in een auto gevonden. Foto IDF woordvoerder


IDF-troepen hebben samen met de IAF dertig belangrijke terreurdoelen in Khan Yunis aangevallen, waaronder ondergrondse doelen, terreurinfrastructuur en wapenopslagfaciliteiten.Deze aanvallen zullen de voortzetting van de operationele activiteiten ter plaatse in het gebied ondersteunen.


In de stad Khan Yunis identificeerden IDF-troepen tien terroristen in gebieden van waaruit raketten richting Israëlisch grondgebied werden gelanceerd. Na de identificatie stuurden IDF-troepen een UAV aan die zich op de terroristen richtte.


Ook identificeerden IDF-troepen een terrorist die een gebouw verliet om inlichtingen te verzamelen op enkele tientallen meters afstand van de locatie van de troepen. IDF-troepen bestuurden een helikopter, die de terrorist een paar minuten na de identificatie trof.Daarnaast identificeerden IDF-troepen een terrorist die de troepen observeerde in een gebouw in het gebied en leidden ze een vliegtuig naar het gebouw, dat zich op de terrorist richtte. Kort daarna werd in hetzelfde gebouw ook een andere terrorist die de troepen observeerde geïdentificeerd en tot doelwit gemaakt.


Tijdens een IDF-activiteit hebben de troepen een voertuig met wapens gelokaliseerd, dat toebehoorde aan een Hamas-terrorist.


In een landbouwgebied in de centrale Gazastrook hebben IDF-troepen een tunnelschacht, duizenden dollars en wapens gelokaliseerd.

Foto IDF woordvoerder


In al-Maghazi, centraal Gaza, voerden IDF-troepen een straaljager aan, die een wapenopslagplaats raakte waarin langeafstandsraketten waren opgeslagen.

226 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page