top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEOS: IDF heeft diverse gebouwen van Hamas veroverd die voor militaire doeleinden werden gebruikt


Screenshot YouTube


De afgelopen dagen opereerden de strijders van de brigadegevechtsteams van de 7e Brigade en de Golani Brigade in de wijken van Sheikh Ejlin, Rimal, en vielen ze bestuursgebouwen van de terroristische organisatie Hamas binnen die voor militaire doeleinden worden gebruikt.Het gevechtsteam van de 7e Brigade nam de gebouwen van de Hamas-wetgevende macht, het regeringsgebouw, het Hamas-politiehoofdkwartier en een technische faculteit over, die diende als instituut voor de productie en ontwikkeling van wapens. Tijdens de operatie namen de strijders de controle over de "Jizat"-faciliteit, die trainingsfaciliteiten van de terroristische organisatie Hamas, operationele hoofdkwartieren, ondervragingsfaciliteiten en detentiefaciliteiten omvatte over. In de faciliteit bevonden zich wapens en trainings- en studiemateriaal van Hamas.Bovendien vielen de strijders van de Golani's brigadegevechtsteam het gebouw van het Governor's House binnen, dat werd gebruikt als terroristische faciliteit en waar de militaire en politiebureaus van de Hamas-organisatie zijn gevestigd, de kantoren van de militaire inlichtingendienst van Hamas, het hoofdkwartier van de organisatie, en andere buitenposten, waaronder buitenposten die door de terroristische organisatie Hamas werden gebruikt voor training ter voorbereiding op de infiltratie van Israël op zaterdag 7 oktober.


Screenshot YouTube


De afgelopen dagen heeft de brigade gevochten rond het gebied rond het Shifa-ziekenhuis. Ze zijn veel locaties binnengevallen die tot overheidslocaties zijn verklaard en werden gebruikt voor militaire doeleinden en wapenopslag.


Screenshot YouTube


Daarnaast hebben de eenheden ogenschijnlijk onschuldige woningen, scholen en instellingen gelokaliseerd, waarin veel Hamas-infrastructuur werd aantroffen, zowel bovengronds alsook ondergronds.


497 weergaven0 opmerkingen
bottom of page