top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEOS: IDF heeft een inval gedaan in kantoor van hoofd van de militaire inlichtingendienst van Hamas

Screenshot YouTube


De IDF heeft zaterdag een inval gedaan in een militair hoofdkwartier van Hamas in Khan Yunis. dat toebehoort aan het hoofd van de militaire inlichtingendienst van de terreurgroep.

De aanval werd uitgevoerd door het 7e Brigade Combat Team van de IDF en het Givati ​​Brigade Combat Team.


De militaire inlichtingencommandant van Hamas is verantwoordelijk voor alle inlichtingenoperaties van de terroristische organisatie in het gebied.Het inlichtingenhoofdkwartier was verantwoordelijk voor alle inlichtingenactiviteiten van Hamas in het Khan Younis-gebied, zegt de IDF, eraan toevoegend dat het in hetzelfde complex ook een commandocentrum van de Palestijnse Islamitische Jihad had gevestigd.


Volgens de IDF hebben de troepen “zeer waardevol” inlichtingenmateriaal in de locaties gevonden.


Tijdens de inval ontdekten Israëlische troepen ook de locatie van een hoofdkwartier van de Palestijnse Islamitische Jihad.


De Givati ​​Brigade viel ook veel Hamas-infrastructuur in het gebied binnen en schakelde terroristen uit die zich voorbereidden om Israëlische troepen aan te vallen door middel van sluipschutters- en tankvuur.


De brigade voerde verschillende aanvallen uit met luchtvoertuigen, waarbij gewapende terroristen werden uitgeschakeld en ook doelen als een wapenproductielocatie en een ander bolwerk van de terreurorganisatie werden vernietigd.

946 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page