top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEOS: IDF heeft Mohsen Abu Zina, het hoofd van Hamas Wapens en Industrie afdeling, gedood


Foto IDF woordvoerder


De IDF en ISA hebben een vooraanstaande wapenontwikkelaar van Hamas vermoord; IDF-troepen blijven opereren in de Gazastrook.


IDF-troepen blijven opereren in de Gazastrook om terroristen te doden en vliegtuigen te sturen om de terreurinfrastructuur aan te vallen.


Op basis van inlichtingen van de ISA en de IDF doodde een IDF-straaljager Mohsen Abu Zina, het hoofd van Hamas van Wapens en Industrie op de productieafdeling.


Als onderdeel van zijn rol diende Mohsen Abu Zina als een van de belangrijkste wapenontwikkelaars van Hamas en was hij een expert in het ontwikkelen van strategische wapens, munitie en raketten die door Hamas-terroristen worden gebruikt.


Ook identificeerden IDF-troepen ook een terroristencel die van plan was antitankraketten op de strijdkrachten af te vuren. De troepen bestuurden een vliegtuig dat de cel raakte en verschillende terroristen doodde.Bovendien stuurden IDF-troepen een vliegtuig op een aanval op een terroristencel die verantwoordelijk was voor het lanceren van raketten richting Israël. Bij de aanval kwamen verschillende terroristen om het leven.

384 weergaven0 opmerkingen

Комментарии


bottom of page