top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEOS: IDF heeft productiefaciliteiten voor raketten en langafstand lanceer installatie vernietigd

Foto IDF woordvoerder


IDF-troepen van de 99th Divisie ontdekten en ontmantelden een langeafstandsraketwerper en ontmantelden wapenproductielocaties in de wijk Zeitoun in noord Gaza.Geleid door nauwkeurige inlichtingen voerden de troepen van de 646e Brigade en de 179e Brigade een gerichte aanval uit op een wapenproductielocatie in de wijk Zeitoun en in aangrenzende gebieden in de noordelijke Gazastrook.Tijdens het scannen van het gebied vonden de troepen tientallen raketproductielijnen en wapens; werkplaatsen, productielijnen voor raketbrandstof, kernkoppen, raketlanceerputten en explosieven.

Foto IDF woordvoerder


De productielijnen werden ontmanteld en de wapens werden in beslag genomen. Met de chemische materialen en uitrusting die door de strijdkrachten in beslag zijn genomen, kunnen meer dan 800 raketten worden vervaardigd.

Foto IDF woordvoerder


Het raketproductieproces bestaat uit verschillende fasen. Hamas heeft ervoor gekozen deze fasen te verdelen en ze op verschillende locaties in het gebied uit te voeren, om het vinden en ontmantelen ervan te bemoeilijken.Deze gerichte aanvallen op wapenproductielocaties hebben een aanzienlijke impact op het wapenproductieproces van Hamas en de Islamitische Jihad.

Foto IDF woordvoerder

337 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page