top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEOS: IDF heeft vrijdag meer dan 400 doelen aangevallen


Foto IDF woordvoerder


De afgelopen dag heeft de IDF meer dan 400 terreurdoelen in de Gazastrook aangevallen en bombardeerden IAF-straaljagers meer dan 50 doelen in de omgeving van Khan Yunis.


IDF-troepen vielen terroristen en de infrastructuur van Hamas in het gebied van Beit Lahia aan met behulp van tankvuur en het leiden van luchtaanvallen.IDF-troepen voerden artillerievuur uit en voerden luchtaanvallen uit in de noordelijke Gazastrook. Deze aanvallen omvatten onder meer een aanval van een vliegtuig op een terroristencel die IDF-troepen in een hinderlaag lokte, en een aanval van een straaljager op een moskee die door de Islamitische Jihad als operationeel commandocentrum werd gebruikt.Ook gaven IDF-troepen vliegtuigen opdracht om terreurdoelen aan te vallen en andere doelen vanaf de grond en vanuit de lucht te treffen. Tot de doelwitten behoorden een wapenopslagplaats en een terreurinfrastructuur die werd gebruikt voor de vernieuwing van de terreurcapaciteiten van Hamas.Daarnaast voerden Israëlische marinetroepen een gerichte operationele activiteit uit in de Khan Yunis-jachthaven en Deir al-Balah in de zuidelijke Gazastrook, waarbij ze militaire doelen van Hamas bestookten met behulp van nauwkeurig geleide munitie, en ook de infrastructuur en uitrusting aanvielen die door de Gazastrook werd gebruikt. Hamas-zeestrijdkrachten.


Foto IDF woordvoerder


IDF-troepen verijdelden ook terroristische cellen en richtten het vuur op terreurdoelen in de noordelijke Gazastrook.257 weergaven0 opmerkingen
bottom of page