top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEOS: IDF-straaljagers vernietigden lanceerinrichtingen met raketten in Gaza die klaar waren om gelanceerd te worden richting centraal Israël

Foto IDF woordvoerder


Na de sirenes die gisteravond in het Sderot-gebied klonken, werden drie raketten die vanuit de Gazastrook richting zuid-Israël kwamen met succes onderschept door de IDF Aerial Defense Array.


IDF-artillerie trof het gebied van waaruit de lancering werd uitgevoerd.


IDF-straaljagers hebben drie lanceerinrichtingen met daarin twintig raketten getroffen en vernietigd die klaar stonden om richting centraal Israël te schieten.De 162e Divisie zet nauwkeurige operaties voort tegen terroristische agenten en infrastructuur in de centrale Gazastrook.


De afgelopen dag hebben IDF-troepen van de Nahal Brigade de terroristische infrastructuur van Hamas vernietigd, waaronder een wapenopslagplaats, en is aanvullende militaire uitrusting van de terroristische organisatie in beslag genomen.


Tegelijkertijd gebruikten IDF-troepen tijdens precieze operaties in Beit Hanoun in de noordelijke Gazastrook een drone om verschillende gewapende terroristen te lokaliseren die in het gebied opereerden. Een IAF-vliegtuig trof de terroristen en schakelde ze uit.De afgelopen dag hebben IDF-straaljagers, in een aantal nauwkeurige reeksen aanvallen, meer dan dertig terreurdoelen in de Gazastrook getroffen, waaronder terroristische infrastructuur, militaire complexen en antitankraketwerpers.


626 weergaven0 opmerkingen

Commentaires


bottom of page