top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEOS: IDF troepen blijven opereren in de Gazastrook en vernietigen Hamas infrastructuur


Foto IDF woordvoerder


De IDF blijft opereren in de Gazastrook, inclusief het aanvallen van terroristische infrastructuur, het doden van terroristen en het lokaliseren van wapens. De afgelopen dag hebben IDF-troepen vliegtuigen aangestuurd om de terroristische infrastructuur aan te vallen van waaruit vuur werd uitgevoerd op de strijdkrachten. Bij de aanval kwamen een aantal terroristen om het leven.IDF-grondtroepen voerden ook gerichte aanvallen uit op Sjeik Za'id in het noordwesten van Jabalya. Tijdens de gerichte invallen werden Hamas-spotters in het gebied geïdentificeerd en gedood.


Foto IDF woordvoerder


Bovendien voerden IDF-troepen de afgelopen dagen gerichte aanvallen uit in het gebied van Beit Hanoun. Tijdens de operatie vonden de troepen talloze wapens, AK-47-geweren, bijlen en munitie die waren opgeslagen in een burgerwoning. IDF-troepen voerden ook gevechten en schakelden een aantal terroristische cellen uit.Vanochtend neutraliseerden IDF-troepen een terreurtunnelschacht waaruit een Hamas-terrorist vertrok en op de soldaten schoot. Bovendien hebben IDF-troepen terroristen geïdentificeerd en wapens gelokaliseerd in een structuur die wordt gebruikt door de terroristische organisatie Hamas. De troepen doodden de terroristen en vernietigden het bouwwerk.


Bovendien hebben de Israëlische marine-troepen de afgelopen dag, als onderdeel van de hulp aan grondtroepen, verschillende militaire doelen van Hamas aangevallen, waaronder een structuur van waaruit sluipschuttersvuur op de troepen werd uitgevoerd, evenals verschillende militaire posten langs de kustlijn. .


345 weergaven0 opmerkingen
bottom of page