top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEOS: IDF-troepen blijven opereren tegen terroristische infrastructuur en agenten in de Gazastrook

Foto IDF woordvoerder


IDF-troepen zetten op inlichtingen gebaseerde, gerichte operaties voort in het gebied van Rafah. De afgelopen dag hebben de troepen gerichte invallen in het gebied uitgevoerd, wapens gelokaliseerd en verschillende terroristen geëlimineerd tijdens gevechten van dichtbij.Tijdens een van de operaties gebruikten IDF-troepen een drone om een ​​gewapende terrorist te identificeren en aan te vallen. Daarna raakte een IAF-vliegtuig het bouwwerk waarin de terrorist had geopereerd. Bovendien trof de IAF een lanceerplaats met raketten die klaar stonden om vanuit het gebied van Rafah richting Israël te schieten.


Bovendien blijven IDF-troepen opereren in de centrale Gazastrook. De afgelopen dag hebben de troepen meer dan tien terroristische agenten geëlimineerd, waaronder een terrorist die deelnam aan het bloedbad van 7 oktober in Zuid-Israël.


Bovendien heeft de IAF de afgelopen dag meer dan 45 terreurdoelen in de hele Gazastrook aangevallen en ontmanteld, waaronder militaire structuren, gewapende terroristische cellen, raketwerpers, tunnelschachten en aanvullende terroristische infrastructuur.227 weergaven1 opmerking

1 Comment


R Thomasson
R Thomasson
Jun 13

Het hele verhaal is wat men in Ivriet noemt "spelen met kaka". Helaas zijn dat gevaarlijke spelletjes waar jonge mensen verliezen hun leven, en de staat Israël verliest toekomstige generatie van jonge en gezonde mannen. Groot deel van ze hebben nog geen dag in de 20ste eeuw geleefd. Voor welk doel moeten ze hun leven riskeren? Te zorgen dat een valse stokoude schooier verder op zijn troon kan stinken en zodoende aan een rechtszaak ontkomen? Het kan anders zijn als men de kwestie van de ontvoerden op de top van de agenda zet.

Like
bottom of page