top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEOS: IDF-troepen gaan door met het elimineren van terroristen bij grond-, lucht- en marine-operaties in Gaza

Foto IDF woordvoerder


In het westen van Khan Yunis werden terroristen die in de buurt van IDF-soldaten werden opgemerkt, gedood. IDF-troepen voerden een gerichte aanval uit op een compound dat door de commandant van de Khan Yunis Brigade van Hamas werd gebruikt om operaties te leiden, en lokaliseerden daar AK-47-geweren, munitie, militaire uitrusting en technologische middelen.


Bij een afzonderlijk incident werd een met een mes zwaaiende terrorist die twee granaten naar IDF-troepen gooide, door de strijdkrachten gedood. IDF-troepen hebben ook RPG’s gelokaliseerd in de woningen van terroristen.Bij aanvullende operaties in het gebied van Khan Yunis doodden IDF-troepen een terrorist die werd opgemerkt terwijl hij de troepen naderde, en dirigeerden ze een vliegtuig dat twee terroristen doodde die een compound naderden.


Een IDF-straaljager heeft een sluipschutter van de Islamitische Jihad getroffen.

In de noordelijke Gazastrook doodden IDF-troepen zeven Hamas-terroristen. Tijdens gerichte aanvallen op een aantal complexen vonden IDF-troepen zeven AK-47-geweren, drie pistolen, militaire uitrusting, munitie en granaten.De afgelopen dag hebben IDF-straaljagers een aantal terreurdoelen van Hamas getroffen, waaronder terreurinfrastructuur en lanceerposten. Zeestrijdkrachten vielen ook Hamas-doelen aan en bleven grondtroepen assisteren met vuurdekking en observatieactiviteiten.


287 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page