top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEOS: IDF-troepen hebben de afgelopen dag ongeveer twintig terroristen gedood, waaronder commandanten van Hamas

Foto IDF woordvoerder


Tientallen terroristen werden gedood in Khan Yunis en Maghazi, waaronder commandanten van de Nukhba-troepen van Hamas; in Bureij heeft een IDF-drone een terrorist getroffen en gedood die vanuit een raam op de strijdkrachten schoot.


In Maghazi hebben IDF-troepen de afgelopen dag ongeveer twintig terroristen gedood, waaronder commandanten van de Nukhba-troepen van Hamas. Bovendien werden er talloze wapens gelokaliseerd.In Khan Yunis raakte een IDF-straaljager een militaire compound van Hamas en doodde zeven terroristen. Eén van de gedode terroristen was een Nukhba-commandant die deelnam aan het bloedbad van 7 oktober.


IDF-troepen hebben in de omgeving van de stad drie gewapende terroristen gelokaliseerd die een Hamas-compound verlieten en in de richting van de strijdkrachten begonnen op te rukken. IDF-troepen reageerden met scherp vuur op de terroristen.Bovendien hebben IDF-troepen in Khan Yunis ook een aantal AK-47-geweren en RPG-lanceerinrichtingen gelokaliseerd, en hebben ze de afgelopen dag een wapenopslagplaats ontmanteld.


Bovendien hebben IDF-troepen tijdens IDF-activiteiten in Bureij een terrorist gelokaliseerd die op de strijdkrachten schoot vanuit een raam van een van de gebouwen in het gebied. IDF-troepen bedienden een drone die de gewapende terrorist trof en doodde.

366 weergaven0 opmerkingen

Comentarios


bottom of page