top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEOS: IDF-troepen hebben een wapencomplex gelokaliseerd met granaten in een civiel gebouw

Foto IDF woordvoerder


De afgelopen dag hebben grond-, lucht- en zeestrijdkrachten van de IDF ongeveer 200 terreurdoelen in de Gazastrook aangevallen.
IDF-troepen blijven opereren tegen terroristische infrastructuur en agenten in de Gazastrook. In de noordelijke Gazastrook hebben IDF-troepen een wapencomplex van Hamas binnen een civiele structuur gelokaliseerd.


Explosiegordels aangepast voor kinderen, tientallen mortiergranaten, honderden granaten en inlichtingendocumenten werden gevonden op het terrein, dat grenst aan scholen, een moskee en een medische kliniek.


Foto IDF woordvoerder


Tijdens IDF-activiteiten in de noordelijke Gazastrook identificeerden IDF-troepen een aantal terroristen die een militaire compound van Hamas verlieten met observatiemiddelen. De grondtroepen voerden een luchtaanval uit op de compound en de terroristen werden gedood.


Tijdens IDF-activiteiten in Jabalya doodden de troepen samen met een vliegtuig en artillerie zeven terroristen en vernietigden ze vier Hamas-observatiemiddelen die in het gebied waren verspreid.Bovendien hebben IDF-soldaten tijdens een gerichte aanval op een militair commandocentrum in Khan Yunis talloze wapens gelokaliseerd, waaronder tientallen granaten en explosieven.


Foto IDF woordvoerder

359 weergaven0 opmerkingen
bottom of page