top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEOS: IDF-troepen hebben explosieven in een kleuterschool gelokaliseerd en geneutraliseerd en terroristen uitgeschakeld

Tunnelingang. Foto IDF woordvoerder


Tijdens huiszoekingen in woningen die voor terroristische activiteiten aan de rand van Shati werden gebruikt, stuitten IDF-troepen op een kleuterschool waar terroristische infrastructuur – inclusief explosieven – was verzameld in afwachting van de activiteiten van de troepen. De soldaten neutraliseerden de explosieven.Bovendien identificeerden IDF-troepen vier terroristen die explosieven bij zich droegen die op hen afkwamen. Een IAF-vliegtuig verijdelde de cel. Ongeveer een half uur later identificeerden de troepen nog vier terroristen in het gebied, die vervolgens het doelwit waren van een luchtaanval. Tegelijkertijd werd een voertuig met terroristen erin geïdentificeerd dat IDF-troepen naderde in het zuiden van Gaza-stad. Een vliegtuig raakte de cel, waardoor de terroristen werden uitgeschakeld.


Bovendien raakte een IAF-straaljager, onder leiding van IDF-troepen, een militaire compound van waaruit terroristen een explosief hadden laten ontploffen op IDF-soldaten.


Tijdens een IDF-operatie om terreuractiviteiten in Beit Lahia te dwarsbomen, identificeerden de troepen drie Hamas-terroristen die een gebouw binnengingen. De troepen stuurden vervolgens een IAF-vliegtuig aan dat de terroristen met precisie raakten.IDF-troepen van het Desert Reconnaissance Battalion (Bedoeïenenbataljon) opereerden in de zuidelijke Gazastrook om terroristische infrastructuur te lokaliseren en brachten twee tunnelschachten bloot, die ze blootlegden in samenwerking met gepantserde en technische troepen die tanks en D-9 gebruikten.


Foto IDF woordvoerder


IDF-troepen die in Khan Yunis opereerden, identificeerden drie terroristen en voerden een vliegtuigaanval uit waarbij een van hen omkwam. Daarna werden de twee overgebleven terroristen geïdentificeerd die een RPG tussen gebouwen droegen en werd een IDF-tank op hen afgevuurd.


Bovendien werden drie terroristen geïdentificeerd door IDF-troepen, die vervolgens een vliegtuig bestuurden waarbij ze alle drie omkwamen.


Om de grondtroepen te helpen, hebben IAF-straaljagers tientallen terreurdoelen aangevallen, waaronder militaire complexen, terroristische infrastructuur en een tunnel. Israëlische marinetroepen assisteerden ook grondtroepen bij aanvallen op terreurdoelen.

449 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page