top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEOS: IDF-troepen lokaliseerden een tunnelschacht in een school in Khirbet Khuza'a en doodden terroristen

De tunnelschacht bij de school. Foto IDF woordvoerderIn Khirbet Khuza'a zetten IDF-troepen hun operationele activiteiten voort. De troepen, inclusief pantserkorpsen en genie, voerden gerichte aanvallen uit op centrale locaties in het gebied.Tijdens huiszoekingen in een school vonden de troepen een tunnelschacht en foto's van wapens. Bovendien vielen IDF-troepen terreurdoelen aan, waaronder observatieposten en antitanklanceringsposten.

De foto's van wapens in de school. Foto IDF woordvoerder


In Khan Yunis gaan de intensieve gevechten tegen terroristische agenten door. IDF-grondtroepen identificeerden een terrorist die probeerde een explosief op een tank te plaatsen, en gaven een IDF-vliegtuig opdracht om de terrorist en drie extra terroristen in het gebied aan te vallen.In de woning van een Nukhba-terrorist werden ook wapens en een kluis met daarin honderdduizenden Shekels gevonden.


In Daraj Tuffah identificeerden IDF-grondtroepen een terroristencel die drones bestuurde die werden gebruikt om IDF-troepen in het gebied te observeren. In coördinatie met IDF-artillerie en grondtroepen trof een UAV de terroristencel en doodde hen.


Bovendien heeft een IDF-straaljager in Khan Yunis een wapenproductiecomplex van de Islamitische Jihad getroffen.


432 weergaven0 opmerkingen
bottom of page