top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEOS: IDF troepen ontdekken tunnelschacht in moskee en blijven Hamas infrastructuur aanvallen


Foto IDF woordvoerder


IDF-soldaten ontdekten een terreurtunnelschacht in een moskee terwijl de IDF Hamas-terroristen en de infrastructuur in de Gazastrook blijven aanvallen.Tijdens grondoperaties ontdekten IDF-troepen een terreurtunnelschacht in een moskee in de Gazastrook. Onder leiding van grondtroepen vielen IDF-straaljagers en helikopters een terroristencel aan die antitankraketten op de soldaten afvuurde.


Foto IDF woordvoerder


De afgelopen dag heeft de IAF tweehonderd terreurdoelen getroffen, waaronder terroristen, wapenproductielocaties, antitankraketwerpers en operationele commandocentra.


Foto IDF woordvoerder


Van de ene op de andere dag vielen Israëlische marine soldaten een militair kamp aan dat door de marine strijdkrachten van Hamas werd gebruikt voor training en wapenopslag.


Foto IDF woordvoerder


Bij een grondactiviteit van de patrouillestrijders van de Negev-brigade, de reserve Givati-patrouillestrijders, ontdekte de eenheid een tunnelschacht in de moskee. Grondtroepen voerden vliegtuigen en gevechtshelikopters aan die een antitankploeg aanvielen die op hen schoot.


523 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page