top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEOS: IDF-troepen opereerden tegen Hamas bolwerken in Jabalya en voerden gerichte aanvallen uit


Foto IDF woordvoerder


Maandag opereerden IDF-troepen tegen Hamas-bolwerken in Jabalya en voerden gerichte aanvallen uit op commando- en controlecentra van Hamas.IDF-troepen opereerden in het gebied van Jabalya, nadat de omsingeling van het Jabalya-kamp was voltooid. De afgelopen dag opereerden IDF-troepen in de bolwerken van Hamas en vernietigden ze de terroristische infrastructuur in het gebied.


Tijdens de activiteit nam de IDF de controle over belangrijke militaire posten over van waaruit aanvallen op IDF-troepen zijn uitgevoerd. De troepen vielen de infrastructuur van terroristen aan, vonden wapens en lanceerinrichtingen in civiele gebouwen, en gaven luchttroepen opdracht om talloze terroristen aan te vallen.


Foto IDF woordvoerder


Gisteren (maandag) hebben IAF- en IDF-troepen gebouwen aangevallen die door “Nukhba”-terroristen werden gebruikt voor militaire activiteiten en andere Hamas-terroristen geëlimineerd. Tijdens de activiteit hebben IDF-troepen raketten gevonden en vernietigd die waren gevonden in de tuin van een woning in de noordelijke Gazastrook.Bovendien voerden IDF- en ISA-troepen een gerichte aanval uit op een commando- en controlecentrum van de interne veiligheidstroepen van Hamas in Jabalya, waar ze observatie- en controle materiaal, wapens en kaarten vonden.


Bovendien steunden de Israëlische marinetroepen de afgelopen dag grondtroepen met aanvallen op tientallen operationele doelen van terroristische organisaties in de Gazastrook. Deze doelwitten omvatten onder meer verbindingen van waaruit terroristen de strijdkrachten aanvielen en mortiergranaten afvuurden.214 weergaven0 opmerkingen

Comentários


bottom of page