top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEOS: IDF-troepen opereren doelgericht in het Shifa ziekenhuis


Screenshot YouTube


IDF-troepen opereren op dit moment doelgericht in het Shifa ziekenhuis. De activiteit vindt plaats in een gespecificeerd complex waarover inlichtingeninformatie bestaat die wijst op terroristische activiteiten van de terroristische organisatie Hamas en die in overeenstemming zijn met een operationele behoefte.


Voordat de IDF troepen het ziekenhuis binnengingen, hebben ze explosieven en terroristen onschadelijk moeten maken, waarbij tijdens het gevecht terroristen werden geëlimineerd.IDF-troepen hebben namens de staat Israël medische apparatuur, couveuses en babyvoeding afgeleverd aan het Shifa-ziekenhuis. Medische teams van de IDF zijn samen met Arabisch sprekende soldaten in het veld aanwezig om ervoor te zorgen dat de medische apparatuur degenen bereikt die deze nodig hebben.


Foto IDF woordvoerder


Ook gisteren vielen strijders van de brigadegevechtsteams van Nahal en 261 (Bahad 1) de trainingsbasis van de terroristische organisatie Hamas binnen, waar ze tunnelschachten, tientallen wapens en oorlogsmiddelen van verschillende typen vonden, waaronder raketten en RPG's, klaslokalen en materialen Intelligentie.Bovendien identificeerde een bemand vliegtuig op afstand een aantal terroristen die uit een gebouw met een antitanklanceerbasis in het noorden van de Gazastrook kwamen, met tassen waarvan vermoed werd dat het vracht was en die op het pad van onze strijdkrachten waren geplaatst. Het vliegtuig volgde de terroristen en schakelde er twee uit.

533 weergaven1 opmerking
bottom of page