top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEOS: IDF-troepen voerden gerichte aanvallen uit op militaire locaties en schakelen terroristen uit

Foto IDF woordvoerder


IDF-troepen voerden gerichte aanvallen uit op terroristische locaties in het Al Amal-gebied in Khan Yunis. Met nauwkeurig sluipschuttervuur schakelden ze terroristen uit en ontmantelden ze hun infrastructuur en wapens in het gebied.Bovendien werd, nadat vier gewapende terroristen waren geïdentificeerd die de IDF-troepen naderden, een IAF-vliegtuig door troepen aangestuurd om de terreuragenten aan te vallen.

Bij een ander incident in het gebied werden zes terroristen geïdentificeerd die RPG's bij zich droegen in de buurt van IDF-troepenposities. Als reactie hierop kreeg een IAF-vliegtuig de opdracht de terroristen aan te vallen.Bovendien voerden IDF-soldaten een gerichte aanval uit op meerdere militaire commandocentra. In gevechten van dichtbij schakelden de soldaten de terroristen uit, en daarbij werden verschillende wapens ontdekt.


In de centrale Gazastrook voerden IDF-troepen gerichte aanvallen uit op militaire complexen in het gebied. Toen ze terroristen tegenkwamen die zich binnenin verborgen hielden, gaven de troepen een IAF-helikopter opdracht om de terroristen aan te vallen en te doden.


In de noordelijke Gazastrook hebben de troepen met succes een aantal terreuragenten geëlimineerd en wapens in het gebied gelokaliseerd.

193 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page