top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEOS: IDF valt terreurdoelen aan, inclusief terreur infrastructuur en terroristen, in het Khan Yunis-gebied

Foto IDF woordvoerder


De 98e Divisie voerde een uitgebreide reeks aanvallen uit op terreurdoelen in het westen van Khan Yunis om de operationele prestaties in het gebied te intensiveren. Tijdens de aanvallen vernietigden de troepen de terroristische infrastructuur en schakelden Hamas-terroristen uit die opereerden vanuit civiele faciliteiten in stedelijke gebieden.


De divisieoperatie begon met een reeks luchtaanvallen op ongeveer 50 terreurdoelen binnen zes minuten, uitgevoerd door de IAF met de hulp van IDF-artillerie. Onder de getroffen doelwitten bevonden zich ondergrondse terroristische infrastructuur, militaire structuren, lanceerposten voor antitankraketten, getuigde structuren en operationele ontmoetingspunten van terroristen die een bedreiging vormden voor de troepen in het gebied.De aanvallen werden uitgevoerd om IDF-troepen die ter plaatse opereren te helpen hun activiteiten tegen terroristische infrastructuur en agenten in het gebied voort te zetten.


Ook hebben IDF-troepen de afgelopen dag meer dan dertig terroristen geëlimineerd en wapens gelokaliseerd in centraal Gaza. Tijdens een van de operationele activiteiten in het gebied identificeerden IDF-troepen een terreurcel die vermoedelijke wapens laadde, die de troepen in het gebied benaderde. Als reactie daarop sloeg een vliegtuig toe en schakelde de terroristencel uit.268 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page