top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEOS: IDF vindt bewijs dat scholieren met wapens worden getraind, en tunnel bij school gevonden

IDF Heeft foto gevonden waarop kinderen staan die worden getraind. Foto IDF woordvoerder


De 7e Brigade heeft de afgelopen dagen gewerkt aan de uitbreiding van haar operaties in het zuiden van Khan Yunis. De soldaten van de brigade hebben veel terroristen gedood in gevechten van dichtbij, met tankvuur en door coördinatie met luchttroepen.De strijdkrachten voerden scans uit van de terreurinfrastructuur in de buurt van burgerwoningen en kantoren van terroristen. Tijdens deze scans zijn explosieven, wapens, granaten, communicatieapparatuur en grote hoeveelheden inlichtingendocumenten aangetroffen.


Bovendien hebben de strijdkrachten een tunnelschacht blootgelegd in de buurt van een school, AK-47-geweren nagebootst en foto's gemaakt van scholieren die met wapens trainden.


Bovendien werden tijdens offensieve operaties verschillende RPG-raketten op de strijdkrachten geschoten. De strijdkrachten voerden gevechten van dichtbij en schakelden de terroristencel die de schietpartij uitvoerde uit met zowel tankvuur als luchtaanvallen.


Onderstaand zijn beelden van de aanval op terroristen onder leiding van de 7e Brigade en de secundaire ontploffing van explosief materiaal op de locatie.


287 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page