top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEOS: in totaal 14 terroristen gedood; raket lanceerputten ontdekt

Foto IDF woordvoerder


De afgelopen 24 uur zijn er in totaal 14 terroristen in Gaza gedood en diverse raket lanceerputten gevonden en vernietigd, die werden gebruikt om raketten richting Israël afte schieten.


In Maghazi identificeerden IDF-troepen twee gewapende terroristen die oprukten naar een compound waar de troepen zich bevonden. De grondtroepen voerden een IDF-vliegtuig aan dat de terroristen sloeg en doodde, waardoor hun poging om de troepen aan te vallen werd verijdeld.In Atatra hebben IDF-troepen een aantal lanceerputten gelokaliseerd en vernietigd van waaruit raketten richting Israëlisch grondgebied werden gelanceerd.

Raket lanceerputten. Foto IDF woordvoerder


In Khan Yunis was er nog een voorbeeld waarbij IDF-troepen twee gewapende terroristen lokaliseerden en een IDF-vliegtuig aanstuurden dat de terroristen sloeg en doodde.Bovendien hebben IDF-tanks vijf terroristen gedood en een ondergrondse schacht in de omgeving van de stad gelokaliseerd.

Foto IDF woordvoerder


De afgelopen dag bleven IDF-troepen opereren in Khan Yunis, waarbij negen terroristen werden gedood tijdens gezamenlijke activiteiten van de IAF en grondtroepen in de stad.305 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page