top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEOS: munitiemagazijnen, RPG-raketten, explosieven, Kalashnikov-geweren gevonden

Foto IDF woordvoerder


Terroristen die zich verstoppen in een school en wapens in veilige huizen: de operationele activiteiten van het gevechtsteam van de 7e Brigade in het westen van Khan Yunis bleven doorgaan.


Het gevechtsteam van de 7e Brigade blijft vechten in het westen van Khan Yunis, waarbij terroristen worden geëlimineerd en de terroristische infrastructuur wordt vernietigd.De afgelopen week opereerden troepen in verschillende gebieden waar IDF-troepen nog moesten opereren en voerden gerichte aanvallen uit op de huizen van hoge Hamas-agenten.

De soldaten kwamen tientallen terroristen tegen in het hart van een woonwijk en schakelden ze uit met behulp van tankvuur, gevechten van dichtbij en geleid luchtvuur.


De soldaten vonden munitiemagazijnen, RPG-raketten, explosieven, Kalashnikov-geweren, uniformen en militaire uitrusting van Hamas in de huizen van de terroristen.

Foto IDF woordvoerder


Tijdens een gerichte aanval op de terroristische infrastructuur in het westen van Khan Yunis hebben de troepen tientallen terroristen aangehouden die zich ten tijde van de operationele activiteiten in een school schuilhielden. Tijdens hun onderzoek verstrekten de terroristen inlichtingen die rechtstreeks werden overgedragen aan de strijdkrachten die in Khan Yunis opereerden. Bovendien schakelde het Vuurleidingscentrum van de Brigade vijf gewapende terroristen uit in een voertuig, dat een bedreiging vormde voor de IDF-troepen.Lokaliseren van veel wapens en terroristisch vuur vanuit gebouwen: het gevechtsteam van de Givati Brigade richtte zich op tientallen terroristische infrastructuur in Abasan in Khan Yunis

De afgelopen week was het gevechtsteam van de Givati Brigade actief in Abasan in het oosten van Khan Yunis, ongeveer 2 kilometer van de grens. De strijdkrachten voerden verschillende operaties uit in het gebied en schakelden tientallen terroristen uit.


De operatie begon met luchtaanvallen in samenwerking met het Vuurleidingscentrum van de brigade, waaronder aanvallen op tientallen terroristische doelen boven en onder de grond.


De soldaten opereerden in het gebied van Abasan al-Saghira. Tijdens een van hun operaties waarbij de huizen van terroristische agenten werden doorzocht, vonden de troepen een schuilplaats waar ze wapens vonden, waaronder antitankraketten, drones, sluipschuttersgeweren, Kalashnikov-geweren, granaten, explosieven, RPG-raketten en meer.

Bij het doorzoeken van de terroristische infrastructuur in het gebied kwamen de soldaten van het Givati Verkenningsbataljon terroristen tegen die van dichtbij het vuur op hen openden.

Foto IDF woordvoerder


De troepen schoten binnen enkele seconden terug en schakelden de terroristen uit. SSGT Ido Eli Zrihen z"l en SSGT Narya Belete z"l kwamen tijdens deze strijd om het leven.357 weergaven0 opmerkingen

コメント


bottom of page