top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEOS: na de redding van de vier gijzelaars zaterdag, is de 98e Divisie betrokken bij een gecombineerde operatie op divisieniveau in het oosten van Deir al-Balah en het oosten van Bureij

Foto IDF woordvoerder


De troepen opereren boven en onder de grond tegen terroristische infrastructuur en gebieden die worden gebruikt om raketten vanuit de Gazastrook op Israël af te vuren.Samen met de Yahalom-eenheid rukken de troepen op in ondergrondse gevechten en hebben tot nu toe verschillende tunnelroutes vernietigd.


Het Kfir Brigade Combat Team heeft wapens gelokaliseerd en een aantal terroristen aangehouden, die voor verder onderzoek zijn overgedragen aan de veiligheidstroepen.


Tijdens operaties in het gebied gebruikten de soldaten van het 101ste Bataljon een UAV om een ​​terrorist te detecteren die bewapend was met een RPG-raket die uit een tunnelschacht tevoorschijn kwam in de nabijheid van IDF-troepen die in het gebied opereerden. De soldaten richtten zich op de tunnelschacht en schakelden de terrorist uit met tankvuur.In het oostelijke Bureij-gebied hebben de troepen van de 7e Brigade terroristen geëlimineerd, waaronder een Hamas Nukhba-terrorist die deelnam aan het bloedbad van 7 oktober, en raketlanceringsgebieden en lanceerinrichtingen vernietigd. De troepen voerden ook een gerichte aanval uit op een trainingscomplex van Hamas en vernietigden dit.

728 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Коментари


bottom of page