top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEOS: Na hergroepering door Hamas begint IDF Jabaliya-operatie

Foto IDF woordvoerder


Na oproepen aan de burgerbevolking om tijdelijk uit het gebied van Jabaliya te evacueren naar schuilplaatsen in het westen van Gaza-stad, begonnen IDF-troepen een operatie op basis van inlichtingeninformatie over pogingen van Hamas om zijn terroristische infrastructuur en agenten in het gebied weer samen te brengen.Voordat de troepen binnenkwamen, bestookten IAF-straaljagers en extra vliegtuigen ongeveer 30 terreurdoelen in het gebied en schakelden verschillende Hamas-terroristen uit.


Tegelijkertijd zetten IDF-troepen, in navolging van IDF- en ISA-inlichtingen, nauwkeurige operaties voort in specifieke gebieden van oostelijk Rafah en aan de Gazaanse kant van de Rafah Crossing.Tijdens de activiteit hebben IDF-troepen een aantal tunnelschachten en raketwerpers gelokaliseerd en ontmanteld, klaar om op Israëlisch grondgebied te schieten. Bovendien identificeerden IDF-troepen tien gewapende Hamas-terroristen die de terroristische infrastructuur verlieten. Een IAF-vliegtuig en IDF-troepen sloegen toe en schakelden de terroristen uit.Bovendien blijft de IDF opereren in het Zeitoun-gebied in het noorden van Gaza om terroristen te elimineren en de terroristische infrastructuur in het gebied te ontmantelen. De afgelopen dag hebben IDF-troepen een aantal terroristen geëlimineerd in gevechten van dichtbij, en bij IAF-luchtaanvallen werden nog meer terroristen geëlimineerd en werden wapens en terroristische infrastructuur ontmanteld. Een IAF-vliegtuig schakelde twee terroristen uit die schoten op IDF-troepen die in het gebied opereerden.


Bovendien hebben IAF-straaljagers en andere vliegtuigen de afgelopen dag meer dan 150 terreurdoelen in de hele Gazastrook aangevallen en ontmanteld, waaronder terroristische cellen, vuurklare raketlanceringen, wapenopslagfaciliteiten, observatieposten, tunnelschachten en extra terroristische aanvallen. infrastructuur.


472 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarii


bottom of page