top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEOS: Na intensieve gevechten met terroristen hebben IDF-soldaten beelden teruggevonden op de camera van een Hamas-terrorist

Foto IDF woordvoerder


De afgelopen week hebben de soldaten van het 932nd Battalion Combat Team tegen Hamas geopereerd in het Zeitoun-gebied in de noordelijke Gazastrook. Tijdens een ontmoeting met terroristen viel SSGT Avraham Obgan z”l in de strijd.

Avraham Obgan z'l. Foto IDF woordvoerder


De camera van een terrorist was ter plaatse geplaatst, met beelden die de methode van Hamas blootlegden voor het afvuren van de antitankraketten vanuit bebouwde gebieden en vanuit gebouwen, evenals hoe de vijand in het gebied opereert.

Hieronder de beelden gemaakt door camera Hamas terrorist.Na deze ontmoeting werden verschillende terroristische cellen die ervan verdacht werden op de soldaten te schieten, geëlimineerd met behulp van een vliegtuig van de brigade.Later die dag voerden de soldaten een gerichte aanval uit op een bouwwerk dat werd gebruikt om op de strijdkrachten te schieten. De soldaten lokaliseerden wapens die door Hamas werden gebruikt, waaronder een antitankraket voor de korte afstand, pistolen, sluipschutter wapens en munitie.

Foto IDF woordvoerder640 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commenti


bottom of page