top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEOS: Nukhba terroristen geven zich over; Hamas terroristen worden in tunnel onder moskee gedood

Screenshot YouTube


De 98e Divisie opereert in het Khan Yunis-gebied en elimineert terroristen en valt de terroristische infrastructuur boven en onder de grond aan.


Ook hebben de 4e en 55e Brigades veel terroristen gedood in de noordelijke en oostelijke bataljons van de Khan Yunis Brigade en hebben ze een aanzienlijke impact gehad op de operationele en commando- en controle capaciteiten van Hamas in het gebied.


De infrastructuur die door de 4e Brigade werd ontmanteld, omvatte een tunnelschacht die leidde naar een ondergronds tunnelnetwerk van honderden meters lang. Deze tunnel werd gebruikt door terroristen, waaronder Nukhba-agenten die de terroristen van de Khan Yunis Brigade kwamen versterken.Met de ontmanteling van het tunnelnetwerk gaven vijf Nukhba-terroristen zich over aan soldaten van de 55e Brigade die in het gebied opereerden.Tijdens veldverhoren getuigden de terroristen dat veel terroristen werden gedood tijdens ondergrondse operaties door gevecht-technische soldaten van de 4e Brigade, waaronder twee pelotonscommandanten van de noordelijke en oostelijke bataljons van de Khan Yunis Brigade.


870 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page