top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEOS: soldaten van de 162e Divisie en 401e Brigade voerden in Zaytun activiteiten uit tegen terreur doelen van Hamas

Foto IDF woordvoerder


Als onderdeel van een operatie uitgevoerd door de 162e Divisie voerden de soldaten van de 401e Brigade, onder leiding van de inlichtingendienst, operationele activiteiten uit tegen terreurdoelen van Hamas in Zaytun.

Foto IDF woordvoerder


Tijdens de operationele activiteiten hebben de soldaten meer dan 100 terroristen geëlimineerd en meer dan 35 terreur infrastructuren van Hamas en de Islamitische Jihad gelokaliseerd en vernietigd, inclusief wapenopslag- en productiefaciliteiten.

Foto IDF woordvoerder


De strijdkrachten gebruikten speciale drones die de doelen scanden en hielpen bij het snel elimineren van bedreigingen. Tientallen terroristen werden op deze manier opgepakt, ondervraagd en voorzien van inlichtingen over terroristische organisaties. Deze intelligentie zal helpen bij toekomstige activiteiten.De strijdkrachten voerden een operatie uit om gebieden bloot te leggen op basis van inlichtingen die de aanwezigheid van Hamas-lancerings- en ondergrondse middelen aangaven. De strijdkrachten hebben honderden lanceerkuilen en lanceerinrichtingen gelokaliseerd en vernietigd.


Als onderdeel van de operatie van de strijdmacht in een terroristische infrastructuur vuurde een terreurcel van Hamas van dichtbij een antitankraket af op onze strijdkrachten. Een IAF-vliegtuig reageerde snel en identificeerde en viel de cel aan. Verschillende terroristen werden tijdens de aanval geëlimineerd, en de rest ontsnapte en verstopte zich in een ambulance.Bij een afzonderlijk incident zagen de troepen een Hamas-sluipschutter die schoot vanuit een gebouw naast hen. Een vliegtuig raakte de sluipschutter en schakelde hem uit. De strijdkrachten vernietigden ook de terroristische infrastructuur van een hoge Hamas-agent, de commandant van de Gaza-stadbrigade, Ad Aladdin Haddad.394 weergaven1 opmerking

1 Comment


P Bakker
P Bakker
Mar 03

Hier uit blijkt maar weer wat een smerige laffe monsters Hamas I

Hulde aan de IDF


En ik hoop dat de westerse wereld eens wakker wordt maar dat zal wel een illusie zijn

Ik sta achter Israël

Like
bottom of page