top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEOS: Terroristen uitgeschakeld die uit een tunnel kwamen en wapens gevonden

Foto IDF woordvoerder


IDF-soldaten blijven opereren in Al-Maghazi en Khan Yunis; De troepen identificeerden een gewapende terroristencel en dwarsboomden de cel toen ze een schacht verlieten.


Tijdens IDF-activiteiten in het gebied van Al-Maghazi werden drie terroristen geïdentificeerd die AK-47's bij zich droegen. Met behulp van een vliegtuig volgden IDF-troepen de cel voortdurend, en korte tijd daarna dwarsboomde een IAF-vliegtuig de cel toen ze een tunnelschacht verlieten.Tijdens de activiteit vonden de troepen, geleid door de inlichtingendiensten, talloze wapens in de woning van een van de families van de terrorist.

Foto IDF woordvoerder


Bij een andere activiteit in het gebied van Al-Maghazi identificeerden IDF-troepen acht terroristische agenten die op weg waren naar een school die voor terroristische activiteiten werd gebruikt. De terroristen werden gedood door nauwkeurig sluipschuttervuur.


Tijdens IDF-activiteiten in het gebied van Khan Yunis identificeerden IDF-troepen drie terroristen die een compound met wapens verlieten. De troepen gaven opdracht aan een vliegtuig om de terroristencel aan te vallen en te dwarsbomen.Bovendien identificeerden IDF-troepen twee terroristische agenten die een explosief op de grond plaatsten en doodden hen. Later werden nog twee terroristen geïdentificeerd die een compound binnenkwamen, en een van de terroristen werd geïdentificeerd op het dak terwijl hij de troepen verkende. Beide terroristen kwamen om bij een aanval van een IAF-straaljager.


Bij een andere activiteit in Khan Yunis werden antitankraketten op de troepen afgevuurd. Korte tijd daarna vielen de troepen de terroristische infrastructuur aan, van waaruit de raketten werden afgevuurd.

479 weergaven0 opmerkingen

Commentaires


bottom of page