top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEOS: UAV's, aanvalsdrones en honderden wapens door de 7e Brigade in de Gazastrook gevonden


Bedienings- en kalibratiesystemen voor luchtafweerraketten. Foto IDF woordvoerder


De afgelopen dag voerden IDF-soldaten van de 7e Brigade invallen uit op een militaire post van Hamas en een trainingscomplex gelegen in het hart van burgergebieden in de Gazastrook.


De soldaten beveiligden gebouwen en namen tientallen wapens, raketten, UAV's, kaarten, communicatieapparatuur, mortieren, aanvalsdrones en technologische middelen in beslag. Tijdens de inval hebben de troepen ongeveer 30 terroristen geëlimineerd. Bovendien vielen de soldaten het kantoor binnen van Muhammad Sinwar, de broer van Hamas-leider Yahya Sinwar, waar zich documentatie over de militaire doctrine van Hamas bevond.In een aanvullende operatie voerden troepen van de 7e Brigade, samen met soldaten van de Yahalom Special Ops Engineering Unit, een aanval uit op een militaire post van het Hamas "Zabra" Bataljon. De strijdkrachten ontdekten bedienings- en kalibratiesystemen voor luchtafweerraketten.De systemen werden ontdekt in de buurt van een raketwerper die bestemd was voor aanvallen op Israël. Naast het raketlanceersysteem vonden de IDF-soldaten verschillende mortieren, wapens, een geladen raketwerper, technologische middelen, elektronische componenten en meerdere inlichtingendocumenten die werden gebruikt door de terroristische organisatie Hamas.

349 weergaven2 opmerkingen

2 Comments


HansLa23+
Nov 10, 2023

Het begint op te schieten

Like
Roni Stoker
Roni Stoker
Nov 10, 2023
Replying to

@Hans. Dat is wat Winston Churchill heeft gezegd over een situatie die gelijk was aan de situatie waar Israel nu staat: On November 10, 1942, Winston Churchill said this: “Now this is not the end. It is not even the beginning of the end. But it is, perhaps, the end of the beginning. I believe this is where we are today". Op 5 mei 1995, 50 jaar na het einde van de oorlog, heeft men besloten het publiek in regio Haaglanden kennis te laten maken met de 'vliegtuigen van toen'. Leuk voor mensen die na de oorlog waren geboren. Dat hebben ze wel geweten! Op het moment dat de vliegtuigen waren in de lucht, werden politie, GGD en andere instanti…

Like
bottom of page