top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEOS: van de activiteiten van de 162e Divisie en de 401e Brigade in de noordelijke Gazastrook


Foto IDF woordvoerder


De 162e Divisie opereert tegen terroristische infrastructuur en agenten in het Jabalia-gebied in de noordelijke GazastrookAls onderdeel van de lopende IDF-grondoperaties in de Gazastrook opereerde de 162e Divisie, in samenwerking met de IAF, bij het voorbereiden van het slagveld in het gebied van Jabalia. De aanvallen op terreurdoelen omvatten steun van straaljagers en UAV's. Tijdens de slag trof de divisie drie tunnelschachten in het gebied van Jabalia, waarin terroristen zich schuilhielden.


De 401e Brigade viel terroristen aan in de noordelijke Gazastrook, waarbij ze terroristen doodden en vliegtuigen vanuit de lucht aanvielen. Bovendien hebben de strijdkrachten raketwerpers gelokaliseerd en vernietigd.


De troepen van de Nahal Brigade hebben de afgelopen dagen tientallen terroristen gedood met steun van tanks en UAV's.Bovendien opereerden gevechtseenheden van de 551e Brigade, in samenwerking met speciale troepen, ten noorden van Jabalia om de terreurdoelen in het gebied te elimineren en een pad vrij te maken voor divisietroepen en terroristische doelen in het gebied te neutraliseren.


Tijdens de operatie doodden troepen tientallen terroristen met luchtsteun, veroverden vijandelijke wapens op verschillende locaties, waaronder privéwoningen en kinderkamers, en lokaliseerden en vernietigden ze tunnelschachten.

273 weergaven2 opmerkingen

2 comentários


p.bakker61
21 de nov. de 2023

En natuur bidden we Gods troost voor de gesneuvelde en vermoorde soldaten en hun nabestaanden

Curtir

p.bakker61
21 de nov. de 2023

Geweldig wat de Israëlische strijdkrachten doen mogge onzeGod hen zegenen en voorgaan in deze moeilijke strijd

Curtir
bottom of page