top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEOS: zaterdag meer dan 250 doelen aangevallen, wapenvoorraden ontdekt, terroristen uitgeschakeld

Foto IDF woordvoerder


IDF-operaties tegen Hamas in de Gazastrook gaan door: gewapende terroristische cellen die plannen hadden om IDF-troepen aan te vallen, werden geïdentificeerd en geëlimineerd; een militair communicatiecentrum van Hamas, ondergrondse tunnelschachten en wapens werden getroffen.


De afgelopen dag zijn grond-, lucht- en zeestrijdkrachten van de IDF doorgegaan met het aanvallen van de terroristische infrastructuur in de Gazastrook, waarbij ze meer dan 250 terreurdoelen hebben getroffen. De afgelopen uren hebben IDF-troepen wapenvoorraden gelokaliseerd en vernietigd, gerichte aanvallen uitgevoerd op militaire terreinen, ondergrondse terreurtunnelschachten vernietigd en gewapende terroristische cellen gedwarsboomd die plannen hadden om IDF-troepen aan te vallen.Een IDF-straaljager onder leiding van grondtroepen, vernietigde een militaire communicatielocatie van Hamas, gelegen naast een moskee in de zuidelijke Gazastrook. Na de aanval voerden de troepen een gerichte aanval uit op het terrein.


De afgelopen dag hebben IDF-troepen met nauwkeurige munitie geschoten en ondergrondse tunnelschachten in Khan Yunis getroffen. Bovendien hielp een drone IDF-troepen bij het identificeren van een gewapende terroristencel die van plan was extra IDF-troepen in het gebied aan te vallen. De terroristencel werd geëlimineerd.Tijdens IDF-activiteiten in Shejaiya voerden IDF-troepen een gerichte aanval uit op een militair commandocentrum van Hamas en lokaliseerden talloze wapens die door de terroristische organisatie werden gebruikt, waaronder AK-47-geweren, granaten, antitankraketwerpers, munitie en aanvullende militaire uitrusting.


Foto IDF woordvoerder


Van de ene op de andere dag viel de IAF terreurinfrastructuur aan waarin terroristen opereerden en ondergrondse tunnelschachten in Khan Yunis.


350 weergaven1 opmerking

1 Comment


p.bakker61
Dec 10, 2023

Geweldig God zegene alle strijders van Israël

Like
bottom of page