top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEOS: Zes tunnels gevonden met commandocentra, wapens en inlichtingen documenten

Foto IDF woordvoerder


Als resultaat van inlichtingen- en technische inspanningen hebben de soldaten tunnelschachten en belangrijke tunnelroutes gelokaliseerd in het Shejaiya-gebied.Tijdens de operatie op divisieniveau werden zes terreurtunnels, ongeveer zes kilometer lang, gelokaliseerd en vernietigd. De soldaten blijven de tunnels in het gebied onderzoeken en vernietigen.Tijdens het onderzoek van de tunnels hebben de soldaten van de Yahalom-eenheid ondergrondse tunnels gelokaliseerd die uit een vertakt tunnelsysteem bestaan.

In tunnels gevonden wapens. Foto IDF woordvoerder


In sommige bijkantoren bevonden zich schuilplaatsen voor terroristen en controle- en commandocentra. In een van de tunnels lagen wapens en inlichtingendocumenten.

In tunnels gevonden raketten. Foto IDF woordvoerder


De soldaten van de divisie voerden gevechten van dichtbij met terroristische cellen en schakelden meer dan 150 terroristen uit, ontmantelden de terroristische infrastructuur en kwamen gebouwen en explosieven met boobytraps tegen en vernietigden deze.

In tunnels gevonden raket. Foto IDF woordvoerder


Daarnaast hebben de militairen op verschillende plekken tientallen wapens en inlichtingendocumenten gelokaliseerd die de vluchtende terroristen hebben achtergelaten.618 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page