top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEOS: Ziekenhuis gebruikt als controlecentrum; wapens in couveuses; 90 terroristen gearresteerd

Foto IDF woordvoerder


De IDF voltooide haar activiteiten in het gebied van het Kamal Adwan-ziekenhuis, dat door Hamas was gebruikt als commando- en controlecentrum in Jabalya; Er werden 90 terroristen opgepakt en er werden talloze wapens gelokaliseerd, die o.a. in couveuses waren verborgen.


De afgelopen dagen opereerden de IDF en ISA in het gebied van het Kamal Adwan-ziekenhuis, dat door Hamas werd gebruikt als een belangrijk commando- en controlecentrum in Jabalya.De troepen arresteerden ongeveer 80 terroristen, van wie sommigen deelnamen aan het gruwelijke bloedbad van 7 oktober. Bovendien vernietigden de troepen de terreurinfrastructuur in het gebied en vonden ze talloze wapens, waaronder AK-47's, RPG's, explosieven, militaire uitrusting van Nukhba, technologische uitrusting en inlichtingendocumenten van Hamas.


Tijdens de activiteit in het ziekenhuis ondervroegen IDF- en ISA-troepen de ziekenhuismedewerkers. De arbeiders bekenden dat er wapens verborgen waren in couveuses op de NICU, couveuses die bedoeld waren om premature baby's te behandelen. Na de ondervraging lokaliseerden IDF-troepen wapens, geheime documenten en tactische communicatieapparatuur.580 weergaven0 opmerkingen

コメント


bottom of page