top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Voor het eerst in de geschiedenis bracht een hoge IDF-officier een bezoek aan Bahrein


IAF-chef van de luchtmacht, Brig. Gen. Eyal Grinboim met zijn Bahreinse collega Major General Sheikh Hamad bin Abdullah Al Khalifa. Foto IDF-woordvoetrderseenheid


De IAF-chef van de luchtmacht, Brig. Gen. Eyal Grinboim, nam deel aan een luchtmachtcommandanten conferentie in het Koninkrijk Bahrein.


De conferentie werd georganiseerd door de commandant van de Koninklijke Bahreinse luchtmacht en werd bijgewoond door de plaatsvervangend commandant van de negende luchtmacht (AFCENT), de commandant van het centrale commando van de Amerikaanse marine, de vijfde vloot van de Amerikaanse marine en de gecombineerde maritieme strijdkrachten (NAVCENT ), de plaatsvervangend commandant van de Koninklijke Luchtmacht van Bahrein en andere hoge functionarissen van de Republiek India, de Italiaanse Republiek, het Verenigd Koninkrijk, de Federale Republiek Brazilië en andere landen.


Dit bezoek zet de versterking van de betrekkingen en samenwerking tussen de IDF en de militairen van de regio voort, en in het bijzonder het Amerikaanse Centrale Commando.

75 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page