israelnieuws israelnieuws
top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Voorafgaand aan de wedstrijd bezochten de 'legenden' van Barcelona en Real Madrid Jaffa (VIDEO)


Foto Guy Yechiely / Gemeente Tel Aviv


Voorafgaand aan de wedstrijd tussen de "legenden' van Barcelona en Real Madrid in het Bloomfield stadion van Tel Aviv, (gewonnen door Real Madrid met 3 - 2) toerden ze dinsdag op uitnodiging van de gemeente Tel Aviv-Jaffa, door de oude havenstad Jaffa


Aan de tour namen voetbalgrootheden zoals Ronaldinho, Rivaldo, Deco, Javier Saviola, Ronald de Boer (Barcelona); en Luís Figo, Roberto Carlos, Ivan Campo en Alfonso (Real Madrid) deel.


Foto Guy Yechiely / Gemeente Tel Aviv


Tijdens de rondleiding door Jaffa bezochten de teams de HaPisga-tuin met uitzicht op de kustlijn van Tel Aviv-Yafo, toerden door de magische en oude steegjes en genoten van de culinaire scene op de Griekse markt.


Het team van Barcelona wordt tijdens het bezoek aan Tel Aviv-Yafo vergezeld door clubvoorzitter Joan Laporta. De Spaanse keepersgrootheid Iker Casillas is een speciale gast bij de wedstrijd, die door Real Madrid met 3 - 2 werd gewonnen.


Op 1 augustus organiseert Bloomfield Stadium ook de Franse Super Cup (Trophée des Champions) tussen Lille en Paris Saint-Germain.

76 weergaven0 opmerkingen
bottom of page
israelnieuws