top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Vrijgegeven voor publicatie: aankondiging van Mossad en ISA: Hamas commandanten in het buitenland, w.o. Nederland

Commandostructuur van Hamas voor terrorisme in het buitenland, rechts Hamas commandant Nederland.


Het volgende is zojuist vrijgegeven voor publicatie:

 

Orders van de leiding van de organisatie, verwerving van UAV's en gebruik van criminele elementen: dit is hoe senior agenten van de terreurorganisatie Hamas aanvallen op onschuldigen over de hele wereld bevorderen.

 

De terroristische organisatie Hamas werkt onder het bevel van senior organisatieleiders aan het bevorderen van aanvallen op doelen in het Midden-Oosten, Afrika en Europa. Op 14 december 2023 maakten de Deense en Duitse veiligheids- en handhavingsautoriteiten de wijdverbreide arrestatie bekend van verdachten in Europa die nu het voorwerp zijn van gerechtelijke procedures.

 

Bij een voortdurende inspanning van de inlichtingendiensten is er aanzienlijke informatie aan het licht gekomen die bewijst hoe de terroristische organisatie Hamas heeft gehandeld om haar gewelddadige activiteiten in het buitenland uit te breiden om onschuldigen over de hele wereld aan te vallen.

 

Voor Nederland is de Hamas commandant Nazih Rustom.


Dankzij de gecombineerde interorganisatorische krachten in Israël en in het buitenland is er een alomvattend en diepgaand beeld van de terroristische activiteiten van Hamas onthuld, inclusief details van actiegebieden, doelwitten voor aanslagen en degenen die betrokken zijn bij de uitvoering van de activiteit – van Hamas-commandanten in Libanon tot de laatste aanvallers in de operationele infrastructuur, evenals informatie over het voornemen om de Israëlische ambassade in Zweden aan te vallen, de aanschaf van UAV's en het gebruik van elementen van criminele organisaties in Europa.

 

Hamas haalt inspiratie uit de terroristische activiteiten van het Iraanse regime en streeft ernaar om tegen elke prijs Israëlische, Joodse en Westerse doelen aan te vallen.

 

De Mossad, de ISA en de IDF zullen, in samenwerking met de internationale veiligheids- en handhavingsinstanties, hun inspanningen voortzetten om de terroristische bedoelingen van Hamas en alle terroristische organisaties te dwarsbomen, en overal ter wereld rekeningen met hen te vereffenen, namens de veiligheid van de staat Israël en het Joodse volk.
1.421 weergaven0 opmerkingen

Comentários


bottom of page