top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

WAARSCHUWING verhaal kan schokkend zijn!! 'Gezichten van vrouwen waren doelbewust vernietigd op 7 oktober'

Shari Mendes, screenshot video Sky-news.


Waarschuwing: het artikel bevat beschrijvingen die moeilijk te lezen zijn en die niet voor iedereen worden aanbevolen. Dit artikel zal gaan over de honderden lichamen die op elkaar waren gestapeld, hun ontwijding tot het punt dat het moeilijk was om ze goed voor te bereiden op de begrafenis, de systematische manier waarop Hamas zonder aarzeling of genade iedereen op zijn pad toesloeg. , en de lichamen met valstrikken die arriveerden in het kamp waar het werk om de doden te identificeren aan de gang was.


Shari Mendes, een van de reservisten die de lichamen van vrouwen behandelde die tijdens de wreedheden van 7 oktober werden afgeslacht, beschreef systematische genitale verminking van vrouwen, 'het zal enige tijd duren voordat de slachtoffers spreken', zei ze in een interview met Sky-news.


Shari Mendes, een vrouwelijke reserviste in het IDF-rabbinaat die heeft geholpen bij het identificeren van vrouwenlichamen in het Shura-kamp, ​​beschrijft de gruweldaden begaan door Hamas-terroristen tijdens het bloedbad van 7 oktober aan de wereld zoals zij zelf heeft gezien.


"De gangen waren tot aan het plafond bekleed met lijkzakken, de geur was onvoorstelbaar. Ik kan je niet vertellen welke schok en wanhoop ons allemaal trof", zei Mendes in een interview met Sky News.


Sommige vrouwenlichamen, zegt ze, waren nauwelijks gekleed, sommige met ondergoed doordrenkt van bloed. Mendes zegt dat haar team niet klaar was voor de dingen die ze zagen. "Vrouwen waren vele malen in het gezicht geschoten. Hun monden waren grimassen, hun ogen waren open, hun vuisten waren gebald"


"Ons team zag hoe vrouwen in het kruis en in de geslachtsorganen werden geschoten. Vrouwen werden in de borst geschoten. Ons team zag dit", zei ze. Er zijn nog steeds mensen die eraan twijfelen dat Hamas op 7 oktober seksueel geweld heeft gebruikt en beweren dat moslimmannen geen vrouwen verkrachten of seksueel misbruiken, omdat dit in strijd is met de islam.


In andere getuigenissen die sinds het bloedbad zijn gehoord, getuigden mensen die voor de slachtoffers zorgden, vooral op het muziekfestival "Nova", dat de terroristen op grote schaal gebruik maakten van verkrachting.

Burgervrijwilligers en politie identificeren lichamen in het Shura-kamp( Foto: Israëlische politie


Mendes beschreef de uitdagingen bij het voorbereiden van lichamen voor begrafenis nadat ze in stukken waren gehakt en mishandeld. "Bij één vrouw waren haar arm en haar been op zoveel plaatsen gebroken dat het leek alsof je met knikkers of zand aan het werken was. Op een gegeven moment zeiden we dat we gewoon een wit laken over haar heen zouden leggen." Ze voegde eraan toe dat er ook gevallen waren waarin haar lichaam "met een boobytrap" arriveerde, en dat de vrijwilligers als gevolg daarvan de plaats moesten evacueren.


"Het kan enige tijd duren voordat deze vrouwen zich uitspreken, als ze dat ooit doen."


Mendes verwees naar de oproep van de gezant voor slachtoffers van seksueel geweld in conflicten Pramila Patten, om hun stilzwijgen te verbreken en zei dat ze bang zijn dat ze niet zullen worden geloofd. “Als deze vrouwen worden betwijfeld over de juistheid van hun beweringen, waarom zouden ze dan naar voren moeten komen? Ik denk dat we geduld moeten hebben: ze zijn erg getraumatiseerd. Het kan enige tijd duren voordat deze vrouwen zich uitspreken, als ze dat ooit doen. Het maakt het slachtoffer opnieuw tot slachtoffer als het hem niet gelooft."1.272 weergaven1 opmerking

1 opmerking


HansLa23+
01 feb.

Beesten beesten zijn het , uitroeien tot de allerlaatste 🤢

Like
bottom of page