israelnieuws israelnieuws
top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

ZIM heeft Ship4wd opgericht, een nieuw digitaal expeditiebedrijf voor kleine bedrijven


Ter illustratie. Screenshot YouTube


ZIM Integrated Shipping Services heeft vandaag de oprichting aangekondigd van een nieuwe dochteronderneming, Ship4wd , een digitaal expeditie platform dat online, een eenvoudig en betrouwbaar zelf- service end-to-end verzendoplossing aanbiedt voor kleine en middelgrote ondernemingen. Ship4wd wordt gelanceerd op 18 oktober 2021 en zal zich in eerste instantie richten op Amerikaanse en Canadese kleine en middelgrote bedrijven (MKB's) die importeren en exporteren uit China, Vietnam en Israël.


Vertrouwend op ZIM's enorme ervaring en diepgaande kennis van de scheepvaartindustrie, samen met zijn bewezen staat van dienst in digitale verzending, zal het nieuwe digitale expeditiebedrijf kleine en middelgrote bedrijven, evenals ondernemers over de hele wereld, een eenvoudige en directe oplossing bieden voor vracht verschepen – via een geavanceerd 'one-stop-shop' digitaal platform .


De digitale service van Ship4wd is gebaseerd op een one-stop-shop-service die alle aspecten van het complexe internationale verzendproces dekt. Het stelt klanten zonder eerdere ervaring in grensoverschrijdende verzending in staat om hun import- en exportactiviteiten eenvoudig en efficiënt te beheren, met 24/7 deskundige ondersteuning via live chat gedurende het hele proces.


Het Ship4wd platform biedt elke klant de optimale oplossing - ofwel de meest economische ofwel de snelste optie - volgens de voorkeuren van de klant. Het platformaanbod bestaat uit zowel zee- als luchtvervoersdiensten tot aan de eindbestemming, inclusief vervoer over land en per spoor, met bijbehorende logistieke diensten, allemaal ondersteund door een verscheidenheid aan professionele leveranciers.


Onder leiding van Carmit Hoshen- Glik , een ondernemende executive met uitgebreide ervaring in digitaal transport en wereldwijde expeditie oplossingen, is Ship4wd gevestigd in Herzliya, een van Israëls belangrijkste innovatieve startup hubs.


Eli Glickman , President & CEO van ZIM, zei: "Als leider van de steeds snellere digitaliseringstrend binnen de scheepvaartindustrie, maken we gebruik van onze expertise om een ​​onafhankelijke digitale multifunctionele expediteur te lanceren, in overeenstemming met onze strategie om groeimotoren naast onze core business. Ship4wdverbindt zich ertoe de volledige logistieke keten van begin tot eind te beheren, gebruikmakend van onze kernactiva als een toonaangevende wereldwijde vervoerder met een unieke klantgerichte benadering om de optimale digitale oplossing voor het MKB-segment te bieden, ondersteund door een breed netwerk van leveranciers, waaronder ZIM. De wereldwijde behoefte aan digitale diensten via persoonlijke mobiele telefoons en tablets neemt toe, vooral bij kleine en middelgrote bedrijven, en Ship4wd is de ultieme oplossing. We zijn ervan overtuigd dat het met het uitstekende team van Ship4wd een belangrijke speler kan worden in de vrachtvervoersindustrie van miljarden dollars, omdat het zal voldoen aan een broodnodige vraag naar zijn diensten in de markt."

29 weergaven0 opmerkingen
bottom of page
israelnieuws