top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Zo bereidt de IDF zich voor op stormachtig weer aan de noord grens


Foto IDF woordvoerder


De Afdeling Technologie en Logistiek en het Noordelijk Commando voltooiden de logistieke voorbereiding op de winter, in de schaduw van de oorlog. Als onderdeel van de voorbereidingen zijn de afgelopen drie weken duizenden spullen en persoonlijke uitrusting uitgedeeld aan de eenheden die in de noordelijke regio verblijven, van het hoofd van de Nakra tot de Hermon, zowel regulier als reserve, terwijl de logistieke respons is geïnstitutionaliseerd. met de nadruk op de bereidheid tot een langdurig verblijf van de strijdkrachten in het veld.


Foto IDF woordvoerder


Onder de items die zijn uitgegeven zijn halapsim (stormpakken), mondharmonica's, softshells, messing, jassen, thermische apparatuur en meer. Om functionele continuïteit mogelijk te maken voor de strijdkrachten die zich voor langere tijd in het gebied bevinden, is er intensief gewerkt op het gebied van infrastructuur, geïsoleerde tenten, verlichting, douches, toiletten, regenhoezen, veldbedden, matrassen en meer.


Foto IDF woordvoerder


In het noordelijke gebied werden tientallen geïsoleerde tenten neergezet, die hele bedrijven kunnen huisvesten. Alle eenheden van het Noordelijk Commando, inclusief de buitenposten, worden regelmatig voorzien van warme maaltijden, drinkwater en warm water om te douchen. Ook werden douches, wasserettes en mobiele kapperszaken in gebruik genomen, die zich tussen de verschillende bases verplaatsen en de beste respons bieden aan de soldaten aan de rand.


Foto IDF woordvoerder


De logistieke respons op de eenheden werd door het logistieke personeel van de divisies aangepast aan de terreinroute en de taken van de eenheid. Vanwege de regionale dreigingen en operationele activiteiten in het gebied werd een gerichte reactie aangepast op de berg Dov en Hermon, die worden gekenmerkt door unieke weersomstandigheden tijdens het winterseizoen.


Foto IDF woordvoerder


“De afgelopen weken hebben we de klok rond gewerkt om de soldaten alle uitrusting en middelen te geven die ze nodig hebben voor de winter”, zei het hoofd van de logistieke afdeling van de PZN, luitenant-kolonel Erez Peretz. hebben veel maatregelen genomen in de verzamelplaatsen - toiletten, douches, warmwaterboilers, tenten met airconditioning en mobiele wasserettes die zich verplaatsen tussen de buitenposten en bases. We hebben aankopen gedaan en de noodmagazijnen geopend, zodat de soldaten in de reguliere en reserve-eenheden alle de middelen die ze nodig hebben voor de winter - stormpakken, thermische maatregelen, jassen en schoenen die geschikt zijn voor de winter in het Hermon-gebied. We blijven werken om de beste logistieke envelop voor de soldaten te bieden, zelfs in de winter, dit alles om te winnen en te beschermen de inwoners van het noorden en de staat Israël.'


3.361 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page