top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Zondag zijn 360 vrachtwagens met humanitaire hulp de Gazastrook binnengekomen

Foto IDF woordvoerder


Zondag zijn 360 vrachtwagens met humanitaire hulp de Gazastrook binnengekomen na veiligheidscontroles in Israël, hieronder 126 vrachtwagens die vanuit Egypte bij de Kerem Shalom Crossing aankwamen. Dit werd uitgevoerd in coördinatie tussen Israël, de VS en Egypte en in overeenstemming met de richtlijn van de regering van Israël.


De hulpvrachtwagens die arriveerden vanaf de Rafah Crossing aan de Egyptische kant bevatten voedsel, water, brandstof, medische apparatuur, medicijnen en uitrusting voor schuilplaatsen.


Alle humanitaire hulp werd overgebracht naar de Gazastrook na veiligheidscontroles door personeel van de Land Crossings Authority van het Ministerie van Defensie bij de Kerem Shalom Crossing.

152 weergaven2 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

2 Comments


ebrou63
May 27

Er zijn beschuldigingen gemaakt, dat Israel de Gazanen aan het uithongeren zijn?

Maak foto,s en bewaar officiele papieren, van spullen die geleverd zijn. Is belangrijk, als er een officieel proces komt.

Heb nog 2 vragen: Ligt het aan mij, als er video's worden gemaakt over de aanvallen van de Israëlische soldaten in Gaza, dat de bevolking altijd met hele schone shirtjes rondloopt. De kreten die men slaakt, en het geren met patienten lijken van te voren ingestudeerd te zijn. Ook dit is belangrijk om te weten als er een proces komt. Klopt dit?

Men imiteert de uithongering in de concentratiekampen in Europa na. Met andere woorden, men wil de Joodse bevolking het slachtofferschap ontnemen, hun geschiedenis. In de psychiatrie noemt…


Like
R Thomasson
R Thomasson
May 27
Replying to

Heeft iemand gemerkt dat de genocide in Gaza lijkt veel op de "pandemie" van 2020-2021? Toen de alarmberichten binnenkwamen, dacht ik direct aan een situatie zoals het was tijdens de Spaanse Griep (1918). Familieverhalen hadden het over mensen die gewoon op straat vielen en stierven. Ook mijn grootmoeder in Almelo was kantje af. De 'minsen' uit mijn buurt waren heel bang. Zij hielden zich strikt aan de regels: 1,5 m. afstand, handen wassen met alco-jell enz. Maar na een tijdje zagen ze dat de "pandemie" meevalt. Zij kwamen op straat steeds dichterbij, gingen bij elkaar op de koffie, er kwam weer bezoek enz. Maar de overheid had het nog steeds over "pandemie", en over volle IC's. Mensen uit de Randsta…


Like
bottom of page