top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

7.832 nieuwe besmettingen op dinsdag; merendeel heeft lichte klachten door vaccinatie


Mobiele sneltestunit van het MDA. Screenshot YouTube


Op dinsdag zijn er in Israël 7.832 nieuwe virus besmettingen bijgekomen, zo blijkt uit de woensdagmorgen bekend gemaakte cijfers van het ministerie van Volksgezondheid.


Het aantal mensen dat zich laat testen blijft hoog, op dinsdag waren dat 148.879 mensen , waarvan 5,6% positief werd getest, ofwel 7.832 personen.


Daardoor zijn er nu 59.278 actieve patiënten in het land waarvan er 116 in een quarantainehotel zitten en 961 zijn opgenomen in een ziekenhuis.


Van hen verkeren 578 in ernstige toestand, iets meer dan 1% van het totaal aantal besmette personen, en verkeren er 143 in kritieke toestand met 104 aan beadmingsapparatuur aangesloten.


Hieruit blijkt opnieuw dat het merendeel van de actieve virus gevallen is gevaccineerd en slechts last heeft van lichte klachten.


Het dodental is gestegen naar 6.708.


Vandaag zijn er nieuwe beperkingen ingegaan, waarbij de voornaamste zijn dat kinderen vanaf 3 jaar nu ook aan de voorwaarden van het Groene Paspoort koeten voldoen.


Ook moeten niet-gevaccineerden vanaf 12 jaar vanaf vandaag zelf de kosten van het testen betalen, een kostbare zaak nu op winkels en winkelcentra na overal een negatieve test niet ouder dan 72 uur moet worden getoond als je geen Groen Paspoort hebt.


71 weergaven0 opmerkingen

コメント


bottom of page