top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Ook moeder Lucy Dee is aan gevolgen aanslag overleden, drie dagen na haar dochters Maya en Rina


Lucy Dee z'l. Foto met dank aan familie


Het Hadassah Ein Kerem ziekenhuis in Jeruzalem heeft vanmiddag de dood van de 48-jarige Leah (Lucy) Dee bekendgemaakt., drie dagen na haar beide dochters Maya en Rina, als gevolg van een terreuraanslag jl vrijdag. Maya en Rina zijn zondag begraven.


Lucy onderging een paar orthopedische operaties en sindsdien vochten de medische teams voor haar leven.


Lucy Dee (L) hier met haar dochters Rina en Maya. Foto via familie


De woordvoerster van het Hadassah Ein Kerem ziekenhuis verklaarde: “Ondanks haar verwondingen heeft het personeel de afgelopen dagen voor haar leven gevochten.


Ondanks het grote verdriet en liefdesverdriet besloot de familie om de organen van Lucy te doneren om zo andere levens te redden. Het Hadassah Medical Center draagt ​​bij aan het grote verdriet van de familie."


Premier Netanyahu tegen de familie Dee: "Namens alle burgers van Israël betuig ik mijn oprechte deelneming aan de familie Dee aan bij het overlijden van de moeder van de familie, Leah (Lucy), die afgelopen vrijdag werd vermoord tijdens de zware terroristische aanslag in de Jordaanvallei, samen met haar twee dochters Maya en Rina."


President Isaac Herzog rouwt om de dood van Leah (Lucy) Dee, die werd vermoord tijdens de schietpartij in de Jordaanvallei: "Hoeveel we hoopten, hoeveel we baden, maar tragisch genoeg Leah, moeder van Rina en Maia van gezegende nagedachtenis, die werd dodelijk gewond bij de terreuraanslag in de Jordaanvallei, is overleden aan haar verwondingen. Namens het hele volk van Israël betuig ik mijn oprechte condoleances aan de familie Dee en bid dat ze geen verdriet meer zullen kennen. Moge haar nagedachtenis zijn een zegen."

1.109 weergaven3 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page