top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

Premier Naftali Bennett prijst operatie waarbij de terroristen werden gearresteerd


Premier Bennett in het commandocentrum voor speciale operaties van de Israëlische Veiligheidsdienst (ISA) tijdens de operatie afgelopen nacht. Foto via GPO


Premier Naftali Bennett was afgelopen nacht aanwezig in het speciale commandocentrum voor speciale operaties van de Israëlische Veiligheidsdienst (ISA) en volgde de operatie op de voet, om de terroristen die verdacht werden van het plegen van de recente aanslag in Samaria, waarbij Yehudah Dimentman, 25, werd vermoord.


Premier Bennett was gedurende de hele operatie aanwezig in het voorste commandocentrum en werd door hoge ISA-officieren geïnformeerd over de inlichtingen- en operationele inspanningen die tot de arrestatie hebben geleid.


De ISA-directeur en zijn plaatsvervanger, het Centraal Commando van de GOC, de commandant van de IDF Judea en Samaria-divisie, de commandant van de Israel National Counter-Terrorism Unit, ISA-commandanten en andere functionarissen waren ook aanwezig in het commandocentrum


“Ik prijs de ISA, de IDF en de Israel National Counter-Terrorism Unit, omdat ze dit snel tot een einde hebben gebracht, met meerdere eenheden die samenwerken en samenwerken, wat leidde tot de arrestatie van de terroristen die de aanval in Samaria uitvoerden.


Alle terroristen moeten weten dat de staat Israël hen verantwoordelijk zal houden. Ze kunnen zich niet lang verstoppen. Elke terrorist moet weten dat ze geleende tijd hebben. Ik zou graag aan de familie van Yehudah Dimentman willen zeggen: de pijn is immens, maar het terrorisme zal niet winnen en zal ons niet van hier verwijderen."
105 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page