israelnieuws israelnieuws
top of page
  • Joop Soesan

President Herzog bij begrafenis overleden president Verenigde Arabische Emiraten


President Isaac Herzog en zijn vrouw Michal na de begroeting door de minister van Buitenlandse Zaken van de VAE, Abdullah bin Zayed Al Nahyan bij start bezoek op 30 januari. Foto Amos Ben-Gershom/GPO


President Isaac Herzog zal vandaag, zondag 15 mei 2022, naar de Verenigde Arabische Emiraten vliegen om de begrafenis van de leider van de Emiraten, sjeik Khalifa bin Zayed Al Nahyan, bij te wonen.


Ook zal hij zijn medeleven betuigen aan de nieuwe president van de VAE, ZH Sheikh Mohammed bin Zayed Al Nahyan, en aan zijn familie en het Emirati-volk, wegens het overlijden van wijlen president van de VAE en heerser van Abu Dhabi, ZH Sheikh Khalifa bin Zayed Al Nahyan.

Tijdens zijn bezoek, dat enkele uren zal duren, zal president Herzog, samen met andere leiders, de nieuwe president van de VAE, ZH Sheikh Mohammed bin Zayed, ontmoeten en namens de staat Israël condoleren met het overlijden van zijn broer, ZH Sheikh Khalifa bin Zayed, president van de VAE.


Het is het tweede bezoek van de president aan de VAE sinds hij vorig jaar aantrad, nadat hij op 30 januari dit jaar een officieel staatsbezoek aan de Emiraten had gebracht.
82 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page
israelnieuws