top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: IDF-reddingstroepen hebben de eerste mensen levend onder het puin vandaan gehaald


Foto IDF-woordvoerder


De IDF reddingstroepen die dinsdag in het rampgebied in Turkije zijn aangekomen, zijn direct na aankomst met hun werkzaamheden gestart en hebben de eerste mensen levend onder het puin vandaan weten te halen.


De 150 man/vrouw sterke IDF-reddingseenheid bestaat uit dienstplichtigen en reservisten van het Home Front Command, die gespecialiseerd zijn in werken in rampgebieden en overal ter wereld worden ingezet zodra zich een ramp heeft voorgedaan.


De media in Turkije melden dat de IDF-reddingstroepen in Karamanmarsh in de afgelopen nacht onder andere een jonge vrouw levend heeft gered uit de ruïnes van haar huis in Karamanmarsh in het zuiden van Turkije. Volgens de berichten bedankte de vader van de jonge vrouw de Israëlische delegatie Haar gezondheidstoestand is goed en ze werd voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht


Zij krijgen vandaag versterking van 230 man/vrouw van de IDF-medische eenheid die een veldhospitaal zal gaan opzetten en de reddingswerkers zullen assisteren bij het redden van onder het puin bedolven mensen.
115 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page